Ads 468x60px

divendres, 7 de febrer del 2014

CONTRA EL RACISME INSTITUCIONAL

Des de Resisteix volem denunciar que la Guàrdia Civil ha estat responsable directa de la mort de al menys tretze immigrants als quals han disparat bales de goma i pots de fum mentre intentaven creuar la frontera entre el Marroc i Ceuta.

No contents amb la barbàrie que suposa que hagin posat fulles punxants a la tanca fronterera de Melilla per a que es dessagnin en l'intent de creuar-la i amb que nombrosos immigrants s'ofeguin en pasteres intentant aconseguir la vida digna que el saqueig d'Europa els va robar, es dediquen a assassinar immigrants en la total impunitat.

Segueixen la tònica dels CIEs (Centres d'Internament d'Estrangers) on són comuns les tortures, la privació de llibertat en condicions infrahumanes i els assassinats per part de les forces de “seguretat”. El racisme institucional no coneix límits i no hem de deixar de denunciar que 13 immigrants més han estat assassinats. No només no detenen els culpables de la misèria sinó que assassinen als que intenten escapar d'aquesta.

El govern impulsa aquestes polítiques genocides i després pretén donar lliçons de drets humans i de democràcia. Hem de recordar a les classes populars els crims dels qui també atempten contra nosaltres diàriament. Només així podrem crear consciència de classe per a que les nostres companyes identifiquin al veritable enemic.

Les víctimes diàries que es cobra el capitalisme no mereixen ser oblidades. Els responsables directes d'aquestes no mereixen la total impunitat de la qual per desgràcia encara gaudeixen.

DENÚNCIA I ANTIRACISME MILITANT!
GUÀRDIA CIVIL MERCENARIS DEL PODER!
PAREM EL GENOCIDI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada