Ads 468x60px

divendres, 7 de febrer del 2014

PROU TERRORISME D'ESTAT!

Ahir va ser assassinat Arkaitz Bellón, pres polític basc que portava 13 anys tancat per kale borroka. 13 anys només per suposadament haver cremat uns caixers i un autobus! 

Li quedaven 3 mesos de condemna per sortir i “misteriosament” va aparèixer mort a la seva cel·la. Succeeix que ja havia denunciat maltractaments en més d'una ocasió i que l'estat espanyol té una llarga llista de presos morts en sospitoses circumstàncies. També ocorre que els funcionaris de presons no seran investigats, perquè assassinar a un pres està fins ben vist i sobretot si poden penjar-li l'etiqueta d'etarra com a ràpid ha fet la premsa burgesa per a que molts ho celebrin, com a nombrosos policies per les xarxes socials. Desprès, si nosaltres celebrem les seves morts, podem ser portats a judici acusats d'apologia al terrorisme.

L'esquerra espanyolista ni tan sols ha demanat comptes a l'Estat, com tampoc les demanen per la resta de presos polítics, per massa tortures, etc. El seu covard silenci és còmplice. Quin procés de pau pot haver-hi si l'Estat segueix sense respectar el dret a l'autodeterminació, detenint, explotant, saquejant i assassinant?

Ja fa temps que ETA va abandonar la lluita armada però l'Estat no l'ha abandonat ni l'abandonarà. L'assassinat de l’Arkaitz és un clar exemple de com no està disposat a respectar els drets més elementals del poble basc, ni del nostre, per descomptat. 

La seva mort no serà investigada ni hi haurà responsables, com amb la d'Iñigo Cabacas i amb la de molts més. De nosaltres depèn que no s'oblidin aquests assassinats i que un dia els culpables paguin per aquests. Enviem el condol als seus i denunciem l'assassinat cridant a la solidaritat amb els presos polítics i represaliats per l'Estat. Descansa en pau, gudari.

LA TEVA VIDA, LLAVOR DE LLIBERTAT!
AGUR ETA OHORE!
BORROKA DA BIDE BAKARRA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada