Ads 468x60px

dissabte, 17 de maig del 2014

Miguel i Isma, dos mesos segrestats

Van a fer dos mesos des d’aquella manifestació en la que tot el món va mirar Madrid com exemple de resistència. Després de les primeres agressions policials, molts dels manifestants es van mantenir ferms i van demostrar a tot un Estat que la gent s’està afartant de rebre cops de porra sense dir ni piu. Davant l’abús de poder, un gran número de persones va decidir respondre’l de forma contundent, fent ús de la legítima autodefensa que correspon als oprimits. Va ser durant aquest dia quan la policia va detenir i acusar a un jove anomenat Miguel d’intent d’homicidi, acusació que poc després es rebaixaria a un delicte de lesions. Sigui com sigui, va terminar tancat a la presó.

Poc després arribaria la caça de bruixes coneguda com operació ‘Puma 70’. En una clara mostra de persecució política, que no tenia altre fi que el d’atemorir a tots aquells que miressin amb bons ulls la legítima resposta dels manifestants d’aquell 22M, els cossos repressius de l’Estat van detenir a una gran quantitat de persones, acusant-les d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics, lesions, etc. Si bé quasi tots van sortir en llibertat amb càrrecs, un jove anomenat Ismael no va tenir tanta sort. Acusat d’agredir a la policia, i tot i que només un dels deu policies que “el van veure” cometent dita acció va afirmar reconèixer-lo, Ismael va ser empresonat.

Ambdós porten pràcticament dos mesos segrestats a les masmorres de l’Estat. Sense presumpció d’innocència, criminalitzats pels diferents mitjans de manipulació. Però tot i que haguessin sigut ells autors materials de l’autodefensa contra els mercenaris del règim, qui som per condemnar-los? El poble exercint el se dret a l’autodefensa no és violent, violents són els capitalistes i les seves titelles que ens neguen una vida digna, els que ens molen a pals si aixequem la veu, els que s’escandalitzen perquè se’ls senyali mentre gaudeixen de la seva riquesa generada per la misèria aliena. Davant tots aquests mètodes d’exercir la violència, només ens queda respondre, i és per això que en cas de què Miguel i Ismael participessin en els fets dels que se’ls acusa, no ho condemnaríem, no ens desentendríem com han fet diversos col·lectius i partits polítics que tenen com a únic objectiu l’obtenir un grapat de vots per poder tenir una part del pastís a les institucions de l’Estat.

Des de Resisteix exigim la posada en llibertat sense càrrecs per a Miguel i Isma, així com l’absolució de tots i totes els detinguts i detingudes durant i posteriorment a les marxes del 22M. Perquè la solidaritat és la nostra millor arma, i les seves reixes també són les nostres.

MIGUEL I ISMA LLIBERTAT!
ABSOLUCIÓ DETINGUTS I DETINGUDES DEL 22M!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada