Ads 468x60px

dilluns, 16 de juny del 2014

La coronació de Felipe

Aquest Dijous dia 19, el fins ara príncep Felipe, serà rei de l'Estat espanyol. La institució monàrquica, herència de Franco, seguirà rebent milions d'euros de diners públics. El problema no acaba en el rei, doncs hi ha una nombrosa família real que també gaudeix de luxes saquejats a la classe obrera.

La monarquia no té legitimitat alguna, perquè a part de ser antidemocràtica per ser un poder hereditari, va col•laborar activament amb el règim de Franco i va perpetuar les fortunes dels genocides que es van alçar contra el front popular, l'únic breu espai de temps en què les classes populars van tenir veu, cosa que els feixistes no podien tolerar. També manca de legitimitat pels seus negocis bruts, la seva impunitat davant la llei i la seva col•laboració activa amb altres governs criminals com per exemple el del Marroc.

Aquest Dijous serà una data històrica que no podem afrontar com si d'una trivialitat es tractés, hem de mobilitzar-nos els dies abans, el de la coronació i posteriorment, per denunciar que una vegada més es massacra la voluntat popular de canvi, que només ens tenen en compte per explotar-nos i enriquir-se més. És un moment decisiu en el qual evidenciar de cara a les masses la falta de drets i llibertats per elevar la seva consciència i que així el moviment revolucionari s'obri pas.

La solució no és un referendum, doncs de guanyar-lo ells o amanyar-lo quedaria legitimada una institució mafiosa i contrària als interessos de la nostra classe, no oblidem que tenen tots els grans mitjans de manipulació al seu favor, encara que amb l'enorme descrèdit que té la monarquia, ho tindrien molt difícil. Mai podrem tolerar a la monarquia perquè és part del sistema que ens condemna, només una república anticapitalista podrà donar-nos una vida digna amb drets i llibertats.

Des de Resisteix cridem a la denúncia constant d'aquesta nova maniobra del règim que forma part d'una segona transició en la qual l'esquerra domesticada, reformista i legalista, frenarà amb el seu pacifisme i el seu respecte a la la legalitat burgesa, formes de lluita més contundents. Nosaltres portarem als carrers una agitació republicana i anticapitalista, lluitant pel socialisme que acabi amb els reis i amb els paràsits que viuen com a reis a força de violar-nos fins a l'últim dret. 

VISCA LA REPÚBLICA POPULAR!

NI MONARQUIA NI CAPITALISME!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada