Ads 468x60px

dilluns, 2 de juny del 2014

L'hereu de Franco abdica


El rei ha abdicat però no acaba la condemna per al poble. Li succeeixi Felipe o no, l'oligarquia financera seguirà dictant polítiques antidemocràtiques que ens porten a la precarietat o a la misèria. Encara així, hem de tenir dret a decidir si volem o no a la monarquia, una institució retrògrada que ens costa molts milions d'euros, que representa els interessos d'una minoria rica i que és herència de Franco. 

Però hem de plantejar-nos quina república volem, si una que serveixi a les classes populars o als capitalistes. Si una que oprimeixi la voluntat dels pobles oprimits o una que respecti el dret a l'autodeterminació i no intervingui en guerres imperialistes com l'actual Estat espanyol. La monarquia és un dels molts problemes d'aquest Estat i evidentment ha de ser eliminada, però no és suficient per conquerir una vida digna per a tots. Hem d'anar a l'arrel del problema: un Estat capitalista que impedeix un veritable canvi democràtic i les elits del qual manen gràcies a l'explotació, la ignorància i la brutal repressió.

La monarquia va servir per a que els feixistes no paguessin pel genocidi i seguissin amb fortunes acumulades amb sang republicana i obrera. Serveix per a que els mafiosos que ens governen segueixin amb els seus negocis bruts. Serveix per a que nosaltres cada dia siguem més pobres i ells més rics. És l'hora de sortir als carrers a denunciar aquests paràsits, sense lluita res canviarà a millor i hi haurà canvis per a que tot segueixi igual.

NO A LA MONARQUIA IMPOSADA!
A BAIX EL RÈGIM!
VISCA LA REPÚBLICA DEL POBLE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada