Ads 468x60px

dimecres, 9 de març del 2016

Campanya sobre la qüestió de la dona

Octaveta repartida el 8 de març:

RES A CELEBRAR, MOLT PER CONQUERIR

El 8 de Març, dia de la dona treballadora (no explotadora o opressora), va néixer com un dia combatiu en el qual reclamar drets com, per exemple, un treball digne i igualtat política i social. El sistema capitalista ha intentat robar-li aquest contingut revolucionari per convertir-ho en “El Dia Internacional de la Dona” en abstracte, com si sofrissin el mateix g
rau d'opressió una banquera i una dona explotada. El seu objectiu és que no tinguem consciència de classe i no ens organitzem contra els/les capitalistes per conquerir els nostres drets. Com deia la comunista Aleksandra Kollontai: “A la dona obrera li és indiferent si el seu patró és home o dona”.

Els mateixos que inverteixen milions en publicitat masclista, ens neguen el dret a un avortament lliure i gratuït, ens exploten més per ser dones, posen escortes a corruptes criminals com Rodrigo Rato i no a dones amenaçades per la violència masclista, etc, tenen la falta d'escrúpols de felicitar-nos aquest dia. Nosaltres tenim clar que no és una lluita de gèneres sinó una de classes. Hem de combatre al costat dels nostres companys de classe treballadora per conquerir el Socialisme que comenci a posar fi a la barbàrie del masclisme. Les dones burgeses també ens exploten, doncs la igualtat que reclamen és per explotar al costat de l'home burgès. Aquest feminisme no representa els nostres interessos.

El 8 de Març i tots els dies, recordem a les revolucionàries que ho han donat tot pels drets de la dona i de l'home de la nostra classe. Com la comunista Isabel Aparicio, exterminada a la presó fa un any al ser-li negada l'atenció mèdica. Elles van donar la seva vida per un món nou en el qual el patriarcat no ens assassini, no ens maltracti ni ens exploti. Moltes d'elles segueixen preses per aquesta lluita. El 8 de Març i tots els dies, han de ser dies per lluitar pels drets que ens neguen moltes i molts dels quals avui celebren aquest dia per mostrar un fals progressisme. 



TREBALLADORES I TREBALLADORS UNITS CONTRA EL CAPITALISME I EL PATRIARCAT!
VISQUIN LES DONES REVOLUCIONÀRIES!
EL SOCIALISME SERÀ LA FI DEL MASCLISME!


 
 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada